Chiftelute de curcan si dovlecel

de lilik in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2010 | 6838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr carne de curcan
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • sare,piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan si dovlecel:

tocam carnea,curatam dovlecelul si il dam pe razatoare si ii punem sare.amestecam intr-un vas carnea,oul,painea,dovlecelul stors si sare,piper.

din compozitia obtinuta formam bilute pe care le dam prin faina,apoi le prajim.noi le-am servit cu salata de rosii.

pofta buna!

TIPS-URI

1

daca vreti puteti inlocui curcanul cu pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

17.10.2010, 22:59

adevarul e k sunt tare bune la gust

nadina73 1

17.10.2010, 23:13

super bune,imi place combinatia curcan ,dovleac5f

lilik 1

18.10.2010, 00:02

si mie f mult imi place merci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gustare de vinata sau dovlecel